Service & reparation av städmaskiner

Verkstadsservicen är en viktig del av verksamheten. Med den höga kompetensen och den långa erfarenheten inom branschen kan vi garantera en driftsäker, effektiv och hållbar städmaskin som utför sin arbetsuppgift, att göra rent utan några problem.

Vi har under åren hjälpt ett flertal sorts kunder från olika sektorer. Vår kundbas består till stor del av städbolag, livsmedelsbutiker, industri och lager, men även privatpersoner och företag inom olika branscher. 

Fältservice

Då vi vill underlätta för kunden försöker vi se till att hen inte behöver offra sin dyrbara tid för att ta sig till vår verkstad, utan vi åker till våra kunder och utför servicen på plats. Vi åker ut med en firmabil som är fullt utrustad med alla verktyg som behövs för att kunna utföra servicen på plats.

Certifierad Kärcher serviceverkstad

Bakke Lokalvårdsteknik AB är certifierade återförsäljare och serviceverkstad för Kärcher professionella maskiner. Andra märken vi jobbar med är Taski, Nilfisk, Tennant och Wetrok.

Kontakta oss för service & reparation av din städmaskin

Service av städmaskin - Bakke Lokalvårdsteknik

Service

Vi utför viktiga service- och underhållsåtgärder av dina städmaskiner. Serviceåtgärder är viktiga och behöver utföras regelbundet av ett flertal anledningar, dels för att förebygga slitage och upprätthålla god funktionalitet men även för att reducera risken för att maskinen går sönder eller blir skadad.

Du kan känna dig trygg i att låta oss sköta service och underhåll. Med oss som servicetekniker upprätthåller du livslängden på dina städmaskiner men framför allt dess funktionalitet.

Reparation av städmaskin - Bakke Lokalvårdsteknik

Reparation

Är det något som inte fungerar som det ska med din städmaskin? Uppför sig maskinen konstigt eller låter på ett sätt som den inte ska göra? I såna fall kan en reparation behövas. Vi försöker så långt det går att reparera befintliga delar och på så sätt ta hänsyn till miljön, men ibland behöver delarna bytas ut mot nya reservdelar som givetvis är av högsta kvalitet för att din städmaskin ska hålla i flera år framöver. Med oss kan du fortsätta städa.

Felsökning av städmaskin - Bakke Lokalvårdsteknik

Felsökning

Ibland kan det vara svårt att identifiera problemet direkt. Vi felsöker städmaskinen såväl okulärt som med hjälp av modern felsökningsprogramvara för att identifiera problemet och eventuella felkoder för att kunna föreslå rekommenderad åtgärd och därmed reparera städmaskinen.

Kontakta oss